Wednesday, February 23, 2011

Milena Velba En Tanga

CUPCAKES DI NIGELLA


Ok ormai non è un segreto che sono una patita delle ricette di Nigella Lawson,così quale migliore occasione di un incontro con delle amiche crocettose per sperimentare una nuova ricetta???
Direi che loro hanno proprio gradito questi sublimi cupcakes che sembrano sciogliersi in bocca....

Ingredienti:
125 gr. di burro
125 gr. di zucchero
125 gr. di farina
2 uova
1 cucchiaino di lievito per dolci
1/2 cucchiaino di bicarbonato
1 fialetta di vaniglia
2 cucchiai di latte
zuccherini colorati
Per la glassa abbiamo 2 varianti,la prima che è quella che ho utilizzato io,e la seconda that would be original
The variation of the chocolate in a saucepan heat
100 gr. cream, remove from heat and add 100 gr dark chocolate.
II variant royal icing:
Fit for about 5 minutes 350 gr. confectioners' sugar with 2 albumi.Dopo add the juice of 1 / 2 lemon and fit for another 2 minutes.

Place the butter in a mixer at room temperature (it is very important that you are!), Sugar, flour, eggs, baking powder, baking soda and vanilla. Operate the mixer and mix the ingredients well. While mixing add the milk from the upper.
will get a soft dough well and distributed homogeneously in advance with stencils from paper cups. Bake at 200 degrees for about 15-20 minutes.
Once out of the oven immediately removed from the molds and preparing the frosting. Roll out the dough on each cupcakes with the help of a pastry brush, then decorate the surface with colored sugar or whatever you want! Place the refrigerator for about 20 minutes and serve.

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