Monday, December 27, 2010

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PRALINE DI CIOCCOLATO

Ok lo so che arrivo in discreto ritardo ma non è mai troppo tardi per fare gli auguri di buon Natale,sono sempre graditi secondo me!In questo periodo ho un pò trascurato i miei blog,e cosa c'è di meglio che riprendere con una golosa carrellata di dolci? Credo nulla!
Questa è una ricetta che ho preso dal blog di Misya mia grande ispiratrice del web!

Ingredienti per circa 30 praline:
100 gr. di mascarpone
70 gr. di cacao amaro
50 gr. of dry biscuits
50 gr.
butter 4 tablespoons Maraschino liqueur or other sweet
1 egg 120 gr. sugar
coconut powder
pistachio powder
colored tails

In a bowl, mix softened butter with sugar. Add the mascarpone, egg yolk, liqueur and cocoa. Mix well to form a homogeneous mixture. Chop cookies in a food processor and add to mixture and mix well. Pour in 3 different plates, respectively, coco powder, colored tails and pistachio powder. With your hands a little wet with the mixture into balls the size of a walnut and roll them one by one in the various dishes
. Place the chocolates in cups and a tray and refrigerate for about two hours, or until ready to serve.



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