Hi! Last Sunday, as a good mother, I wanted to make a good first course.
I hope you will share with me the good taste.
NOODLES WITH CREAM OF ARTICHOKE
Ingredients for 4 people
No 8 artichokes (only the tender part)
gr. About 400 of noodles
No 1 package cream
No 1 onion
½ liter of vegetable broth
Parmigiano Reggiano
oil to taste Salt and pepper to taste
Preparazione :
Soffriggere i carciofi precedentemente puliti e tagliati a spicchi nella padella con l’olio e cipolla, coprire con il brodo e portare a cottura fino a che i carciofi non sono teneri.
Dopo che i carciofi sono cotti, frullateli e metteteli in padella con la panna. Mescolare ed aggiungere il parmigiano , sale e pepe.
Cuocere la pasta, scolarla e saltarla nella pan containing the cream of artichokes with a few tablespoons of broth that you set aside earlier.
Serve sprinkled with Parmesan cheese and parsley.
ENJOY DA BASTICOOK
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