Tuesday, May 18, 2010

Food Shop Questionnaire

Gnocchi red and green ham and rolls

Senza dubbio, una delle ricette figuranti nel top10 di Trudy...


Ingredienti per 4 persone:
300 g di spinaci surgelati
400 g di patate
1 uovo
100 g di farina
100 g di grana grattuggiato
1 peperone rosso
1 cipolla
1 spicchio di aglio
350 g di polpa di pomodoro
olio, sale e pepe

Procedimento:
Scongelate gli spinaci in poca acqua con una manciatina di sale. Fate lessare le patate a pezzetti in acqua salata: scolatele, mettetele per 5 minuti in forno caldo a 200° affinchè si asciughino perfettamente, quindi mash with potato masher.

In a bowl mix the potatoes with chopped spinach, mixing with your hands. Together egg, flour and grain. Mix, season with salt, then with the mixture consisting of dumplings.

Peel the peppers, cut into small pieces and let the season with chopped onion and garlic in 3 tablespoons of oil. When it is softened, add the chopped tomatoes, salt, pepper and cook for 20 minutes. Then whisk the sauce.

Cook the gnocchi in boiling salted water, toss with the sauce, sprinkle with grated Parmesan and serve.

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